Antioxidant honing voor een optimale gezondheid
Verbonden met de natuur

Andgow honing draagt graag bij aan een duurzame maatschappij waarbij mensen verbonden zijn met de natuur. We willen hierbij zorg dragen voor zowel onze klanten als de natuur. Zodat beide kunnen genieten van een optimale gezondheid. Hierbij stellen we de hoogste eisen aan onze producten en productieproces. Elk minuscuul aspect van de grondstoffen tot de pot wordt zorgvuldig bekeken. Zo kunnen we jouw verzekeren dat je met Andgow honing niet alleen de meest lekkerste honing in huis haalt, maar ook de meest gezonde.

Onze rauwe honing

Onze honing is uniek mede vanwege zijn oorsprong: onze bijen vliegen rond in de Middellandse Zee regio, waar ze kunnen genieten van een perfect klimaat met een rijke flora en fauna. Onze bijen doen ál het harde werk helemaal zelf, ver weg van mensen of milieuvervuiling. Dat betekent ook dat onze honing volledig onverdund, ongefilterd of onverhit is. Hierdoor behoudt het al zijn gezonde eigenschappen, in tegenstelling tot bewerkte honingen. Onze honing is dus ál het goede van de bijen, meteen in jouw pot.

Honing voor een goede gezondheid

Onze producten gaan verder dan alleen een goede smaak. Al onze toegevoegde superfoods in de honingmixen zitten er vanwege een reden. Bij Andgow willen we geen concessies maken tussen smaak en gezondheid. Daarom selecteren we de juiste superfoods in de juiste hoeveelheden. Door onze jarenlange ervaring is het onze specialiteit geworden om honingen te produceren die zorgen voor een ware smaaksensatie en gelijkertijd vol zitten met antioxidanten, vitamines en andere voedingstoffen. Na één hap, wil je nooit meer anders.

Wij zijn 100% smaak, 100% gezond

Honing zoals honing bedoelt is.